יום ראשון, 1 במאי 2011

שומברה.....

  


מיד אחרי פסח כשיש המון שום ירוק טרי ורענן,אני מכינה לי מלאי של שום במקפיא.

אני טוחנת שום לבד, שום עם כוסברה הלא הוא השומברה! ושום עם בזיליקום

את כל המלאי אני שמה בשקיות, משטחת הכי דק שאפשר ומקפיאה.

למחרת שהכל קפוא אני שוברת את התכולה עם פטיש שניצלים ומקבלת חתיכות בכל הגדלים.
מעבירה לצנצנת וכך יש לי שימוש תמידי לתיבול.
עדיף להקפיא בשקיות ולא בצנצנת כי כשזה קופא די קשה "לגרד" משם  את השום.
אז המלצה שלי , כדאי לכם מאוד, ועכשיו כשהשום טרי אפשר לטחון אותו עם הקליפה, רק להוריד את הקליפה היבשה הלבנה  ולטחון את השינים עם איזה עשב  שאתם רוצים, כוסברה, פטרוזיליה, בזיליקום.......
את השאריות שנשארו במעבד המזון אני מורחת על לחם ומכינה קרוטונים טעימים טעימים.




בתאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger