יום ראשון, 8 במרץ 2020

כרעי עוף צלויות ברוטב תפוזים,דבש וסויה

מתכון קל וטעים טעים...לפני שמסתיימת עונת התפוזים♥



 למתכון:
6 עד 8 כרעיים
כוס מיץ תפוזים
שלושת רבעי כוס סויה
4 שיני שום כתושות
2 כפות סילאן או דבש
ג'ינג'ר מגורר,2 כפיות

2 כפות רוטב טריאקי
כף גדושה חרדל דיז'ון,חלק או גרגירים זה לבחירתכם 
כפית פלפל שחור גרוס


 להשרות את העוף כמה שיותר,עדיף לילה. מדי פעם להפוך אותו.
להכניס לתנור מחומם ל190 ולבשל עד לקבלת צבע  יפה. מדי פעם לפתוח את התנור ול"השקות" את העוף בנוזלים שמצטברים בתבנית.
בתאבון. המתכון של השף אבי ביטון האלוף!!! כל מתכון שלו שהכנתי יצא מעולה.




6 תגובות:

Powered By Blogger