יום שלישי, 17 באוגוסט 2021

קציצות עם אננס





יש מאכלים שעולים על שולחננו רק בימי שישי או בחג או כמובן שיש אורחים..זהו אחד מהמאכלים הללו,הוא טעים  ומיוחד .
ו
אז למתכון:

סיר שיכול להכנס לתנור...
לקציצות
300-400 גרם עוף טחון
כף חרדל דיז'ון חלק
כף אבקת מרק בצל
3 כפות רוטב סויה
2 כפות פירורי לחם
2 כפות סולת
3 כפות רוטב צילי
2 שיני שום כתושות
חצי צרור כוסברה קצוצה
מלח ופלפל שחור  לפי הטעם
רבע כפית ג'ינג'ר יבש
לערבב הכל יחד וליצור קציצות

בסיר לטגן 3 בצלים, כשהם מתחילים להזהיב להניח עליהם את הקציצות  ולבשל ללא נוזלים 2 דקות. להפוך בעדינות גם לצד השני. המטרה כאן היא לתת לקציצות סגירה.
 להוסיף קופסה גדולה של אננס משומר ביחד עם הנוזלים.
ולהוסיף קופסת פטריות מסוננת מנוזלים.
להכניס לסיר עוד 2 כוסות מים, להביא לרתיחה ולתבל באותו התיבול ששמנו בקציצות, אבל ללא החרדל!!! לבשל 20 דקות.
לאחר זמן הבישול להעביר לתנור שחומם מראש ל180 לעוד 25 דקות. את הסיר להכניס לא מכוסה.
תהנו...(:


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger