הכנתי טופו שמאוד אהבו אצלנו האתר השף הלבן מעתיקה לכם את המתכון משם ושמה לכם קישורפה
1 חבילת טופו בטעם פיקנטי
1/2 כוס קורנפלור
שמן קנולה לטיגון
לרוטב:
2 כפות שמן זית
2 כפות מייפל
4 כפות רוטב סויה
1 כפית גרידת קליפת לימון
1 כוס קוביות אננס טרי או משומר (לבחירתכם)
2 כפות שומשום
1 כפית קורנפלור מעורבבת ב-5 כפות מים
1 כפית שום גבישי
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף צ'ילי מתוק גרוס
לעיטור: בצל ירוק קצוץ
להגשה: אורז בסמטי מבושל (אפשר גם אורז מלא)
סוחטים את הטופו מנוזלים בעזרת נייר מגבת וחותכים לקוביות בינוניות
ערבבים את קוביות הטופו בקערה עם קורנפלור ומנערים מהעודפים
מחממים מחבת עם שמן (לא עמוק) ומטגנים את קוביות הטופו עד להזהבה, מעבירים לנייר מגבת.
מחממים מחבת חדשה ומערבבים בה את כל מרכיבי הרוטב יחד
מוסיפים את קוביות הטופו והאננס אל המחבת עם הרוטב, ומערבבים עד לציפוי מלא של קוביות הטופו והאננס
מגישים על מצע אורז ומפזרים בצל ירוק קצוץ מעל
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה