יום רביעי, 2 בנובמבר 2011

יום הולדת...

ליום ההולדת שלי החליט הבן המוכשר שלי להכין לבד את העוגה,אחרי חיפוש בספרי הבישול הרבים שיש בבית הוא החליט על עוגת גבינה אוראו. 
אז הנה העוגה שהכין הבחור הצעיר(: 
העוגה מהספר החדש של קרין גורן שאני אישית מאוד התאכזבתי ממנו...
וכרגיל בכל המתכונים של קרין צריך להפחית בכמויות הסוכר העצומות!!! אז שינינו קצת את המתכון כדי לא לקבל הרעלת סוכר(: ויצאה עוגה מאוד טעימה.

8 תגובות:

  1. ניראית חבל"ז
    מעניין מאיפה הבחור הצעיר ירש את הכישרון לאפיית עוגות.... :)

    נתקלתי "בבעיית הסוכר" במתכון של גורן לעוגת כדורי שוקולד, ומזל שהזהירו אותי מראש. במקום 3/4 כוס סוכר שמתי רק 3 כפות, וזה מספיק מתוק. ואני אוהבת מאד מתוק
    בכמות המקורית מקבלים בחילה.

    והכי חשוב - מזל טובבבבבבבבבבבב
    שתהיה לך שנה נהדרת, מלאת הגשמת חלומות בכל התחומים

    השבמחק
  2. מאיה ל'ה איפה המתכון?

    השבמחק
  3. היי. אני לא מפרסמת את המתכון מכיוון שהוא מספר חדש שיצא עכשיו. של קרין גורן, ואני לא נוהגת לפרסם מתכונים מספרים חדשים... זו הפרנסה שלה. מצטערת(:

    השבמחק
  4. אפשר לשאול למה התאכזבת מהספר? העוגה דווקא נראית טובה...

    השבמחק
  5. התאכזבתי מהספר מכיוון שהוא לא מחדש כלום. לי בכל אופן. יש שם מתכונים שראיתי כבר בבלוגים מח"ול!!!!
    את רוב מתכוני העוגות ששם אפשר למצוא ברשת. לי הוא היה אכזבה. גם את העוגה הזו שהבן שלי הכין,שינינו כמובן ולא הלכנו לפי המתכון שלה מאחר והעוגות שלה מלאות בכמויות סוכר לא הגיוניות...

    השבמחק
  6. נראה מעולה. יש לי את הספר וגם רציתי לנסות את העוגה. את זוכרת את כמויות הסוכר שבהן השתמשתם?

    השבמחק
  7. היי יעל.
    הפחתנו את השוקולד הלבן רק ל100 גרם. שמתי רק 300 גרם גבינת שמנת.השאר גבינה רגילה...(: חוסכים בקלוריות. ובסוכר הפחתנו ל70 גרם. אבל זה עניין של טעם. אצלנו לא אוהבים כל כך מתוק. היו כאלו שטעמו מהעוגה ואמרו שכן צריך יותר סוכר. לבחירתך.העוגיות בתוך המלית נותנים מספיק מתיקות לדעתי.

    השבמחק

Powered By Blogger