אצלי במקפיא יש תמיד פלפלים קלויים ,התחשק לי להכין איתם משהו לשבת.
הבחירה הייתה למלא איתם פרגיות, נזכרתי בסלט טעים שהכנתי פעם ,סלט של פלפלים ופקאן סיני וחשבתי למה לא לשלב את זה בפנים...
אז לדרך:
אני הכנתי לפי כמות של 8 פרגיות,אפשר למלא פרגית גדולה ואפשר לחלק כל פרגית ל2 ולמלא גלילות קטנות, בחירה שלכם.
למתכון תצטרכו:
פלפלים קלויים לפי מספר הפרגיות שלכם, חתוכים לרצועות.
את הפלפלים להשרות ברוטב סויה וסילאן. שימו 4 כפות סויה ו3 כפות סילאן. 2 שיני שום כתושות ותנו לזה מנוחה של שעה על מנת שהפלפלים יקבלו טעם. לא לזרוק את המרינדה הזו אנו נשתמש בה יותר מאוחר
את הפרגיות למרות במעט רוטב צ'ילי מתוק למלא ברצועות של פלפל קלוי, להניח כפית של פקאן סיני קצוץ ולגלגל בעדינות להניח בתבנית כשהתפר כלפי מטה.
אחרי שמילאתם את כל הפרגיות. בקערה שהושרו בה הפלפלים הוסיפו 3 כפות שמן, רבע כוס צ'ילי מתוק
2 כפות סילאן ומעט מלח. שפכו על הפרגיות והכניסו מכוסה לתנור לשעה. חצי שעה ראשונה מכוסה ואז להסיר הכיסוי עד לקבלת צבע שזוף..
בתאבון
הבחירה הייתה למלא איתם פרגיות, נזכרתי בסלט טעים שהכנתי פעם ,סלט של פלפלים ופקאן סיני וחשבתי למה לא לשלב את זה בפנים...
אז לדרך:
אני הכנתי לפי כמות של 8 פרגיות,אפשר למלא פרגית גדולה ואפשר לחלק כל פרגית ל2 ולמלא גלילות קטנות, בחירה שלכם.
למתכון תצטרכו:
פלפלים קלויים לפי מספר הפרגיות שלכם, חתוכים לרצועות.
את הפלפלים להשרות ברוטב סויה וסילאן. שימו 4 כפות סויה ו3 כפות סילאן. 2 שיני שום כתושות ותנו לזה מנוחה של שעה על מנת שהפלפלים יקבלו טעם. לא לזרוק את המרינדה הזו אנו נשתמש בה יותר מאוחר
את הפרגיות למרות במעט רוטב צ'ילי מתוק למלא ברצועות של פלפל קלוי, להניח כפית של פקאן סיני קצוץ ולגלגל בעדינות להניח בתבנית כשהתפר כלפי מטה.
אחרי שמילאתם את כל הפרגיות. בקערה שהושרו בה הפלפלים הוסיפו 3 כפות שמן, רבע כוס צ'ילי מתוק
2 כפות סילאן ומעט מלח. שפכו על הפרגיות והכניסו מכוסה לתנור לשעה. חצי שעה ראשונה מכוסה ואז להסיר הכיסוי עד לקבלת צבע שזוף..
בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה