יום ראשון, 9 באוקטובר 2011

מרק כרובית ופטריות

אחרי כל האוכל שאכלנו, וזה שעוד מצפה לנו... מתחשק משהו קליל.
המרק הזה הוא נהדר,הכנתי אותו בראש השנה אחרי שלא יכלנו לראות יותר בשר ועוף(:
הוא אפילו די דיאטטי. אני אוהבת לשתות אותו בכוס.
למרק:
 8 פרחים של כרובית,אפשר יותר,זה לא קריטי כמות מדויקת.
סלסלת פטריות
בצל גדול.
 בסיר גדול לטגן את הבצל, להוסיף את פרחי הכרובית ואת הפטריות
לאדות רבע שעה.
להוסיף חצי כוס יין אדום, 2 כפות אבקת מרק פטריות, כפית אבקת מרק עוף, מלח, פלפל לבן ומעט אגוז מוסקט.

עכשיו אתם יכולים להכין אותו חלבי ע"י הוספה של שמנת מתוקה ו2 כוסות חלב ו2 כוסות מים, או רק חלב ומים או רק מים,כדי שיהיה פרווה. בכל המקרים הוא טעים טעים. אחרי 45 דקות בישול ,לטחון הכל בבלנדר מוט, לטעום ולתקן תיבול אם צריך. ולמי ששואל למה המרק בתמונה קצת ירוק? זה מפני שלמרק בתמונה אני הוספתי גם קצת אפונה קפואה,וגם אותה טחנתי.

בתאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger