התחשק לי להכין שניצל אבל ממש לא בא לי על השניצל השגרתי.
חיפשתי משהו אחר ואז החלטתי לתבל אותו ולאפות בתנור. יצא מעולה
את השניצל מכינים כמו שאתם מכינים שניצל רגיל עם ביצה ופירורי לחם ,אבל, בקערת פירורי הלחם שמתי זיתים קצוצים קטן קטן וכפית של פטרוזיליה יבשה.
אין כמות מדוייקת לזיתים, שימו כמה שאתם אוהבים. כל המרבה הרי זה משובח. רק הקפידו לקצוץ אותם דק דק.
בקערת הביצה שמתי מעט חרדל רגיל...לא להגזים כי הזיתים מלוחים!
לטבול בביצה ומיד בפירורי הלחם ללחוץ על הפירורים כדי שידבק היטב לשניצל.
לשמן תבנית עם ספריי שמן, להניח את השניצלים ולרסס גם עליהם.
לאפות ב190 בערך 20 דקות.
זהירות לא לייבש אותם , ברגע שהם משחימים להפוך לצד שני לחכות להשחמה ולהוציא מיד.
לזכור! קערה אחת עם ביצה וחרדל. קערה שניה עם זיתים , פירורי לחם ופטרוזיליה
בתאבון
אהבתי
השבמחקתודה :)
השבמחק