קציצות מדהימות שהפכו ללהיט אצל הצמחונית שלי...וגם אצל מי שלא:)
ראיתי אותם באתר "השולחן " ומיד ידעתי שאכין. ואכן,נרשמה התלהבות.
אחרי שהכנתי כמה פעמים הגעתי לגרסה הכי קלה שאפשר.המתכון המקורי מטגנים את הקציצות...ניסיתי והן קצת מתפרקות וזה טיגון...אז בפעם הבאה אפיתי אותן וזה יצא מעולה!
אז להכין את הקציצות לאפות אותן בתנור ועד שהן מוכנות להכין את הרוטב.
לאחד ביניהם לבישול קצר ולזלול♥
אני הכפלתי כמויות....ולפעמים שמתי תירס ולפעמים אפונה
לקינואה:
ראיתי אותם באתר "השולחן " ומיד ידעתי שאכין. ואכן,נרשמה התלהבות.
אחרי שהכנתי כמה פעמים הגעתי לגרסה הכי קלה שאפשר.המתכון המקורי מטגנים את הקציצות...ניסיתי והן קצת מתפרקות וזה טיגון...אז בפעם הבאה אפיתי אותן וזה יצא מעולה!
אז להכין את הקציצות לאפות אותן בתנור ועד שהן מוכנות להכין את הרוטב.
לאחד ביניהם לבישול קצר ולזלול♥
אני הכפלתי כמויות....ולפעמים שמתי תירס ולפעמים אפונה
לקינואה:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה