עוגה נהדרת. הכנתי אותה לפסח והיא פשוט מעולה.
אומנם פסח כבר עבר אבל אפשר להכין אותה כל השנה.
750 גרם גבינת תנובה 5% או 9% או גבינה לאפייה
5 ביצים מופרדות לחלמונים ולחלבונים
4 כפות קמח תפוחי אדמה...אם שמים קורנפלור אז לא לשים כפות גדושות!
3/4 כוס סוכר
5 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 גביע שמנת של פעם 27%
קליפה מגוררת מלימון בינוני
לציפוי
2 מכלי שמנת עמידה 38%
5 ביצים מופרדות לחלמונים ולחלבונים
4 כפות קמח תפוחי אדמה...אם שמים קורנפלור אז לא לשים כפות גדושות!
3/4 כוס סוכר
5 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 גביע שמנת של פעם 27%
קליפה מגוררת מלימון בינוני
לציפוי
2 מכלי שמנת עמידה 38%
3 כפות סוכר
תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ משומנת
ההכנה:
2. מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר לקצף יציב ומקפלים לתערובת הגבינה. יוצקים לתבנית ואופים כשעה, עד שהעוגה מזהיבה.
אני ויתרתי על הציפוי כי אני אוהבת עוגה נטו.
בתאבון.
המתכון של סיידא,עם שינוים שלי.
יואוו! העוגה נראית מצויין והמתכון פשוט להכנה. עוגה מושלמת עם קפה טוב בצד :-)
השבמחק