שוב, מתכון שהכנתי בפסח. תשמרו לשנה הבאה, מוצלח ביותר.
חומרים:100 חמאה
200 גרם שוקולד מריר
1 כפית נס קפה
5 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח מצה
1 כפית אבקת אפייה
אופן הכנה:
* ממיסים חמאה, שוקולד ונס קפה.
* מקציפים 5 ביצים ו-1 כוס סוכר לקצף בהיר ומבריק.
* מוסיפים אליהם את תערובת השוקולד ולבסוף את הקמח מצה ואבקת האפייה.
* אופים בתבנית ביתית ב- 170 מעלות כ-35 דקות.
* מצננים, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה ופורסים לקוביות.
* ניתן לשלב 100 גר' אגוזים קצוצים גס על הבראוניס לפני הכנסת התבנית לתנור.
אנחנו מאוד נהננו מהמתכון הזה בפסח.
תהנו.
מתכון של מיקי שמו.
ועכשיו משתפת אתכם בפוטיפורים שהכנתי.
חומרים:100 חמאה
200 גרם שוקולד מריר
1 כפית נס קפה
5 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח מצה
1 כפית אבקת אפייה
אופן הכנה:
* ממיסים חמאה, שוקולד ונס קפה.
* מקציפים 5 ביצים ו-1 כוס סוכר לקצף בהיר ומבריק.
* מוסיפים אליהם את תערובת השוקולד ולבסוף את הקמח מצה ואבקת האפייה.
* אופים בתבנית ביתית ב- 170 מעלות כ-35 דקות.
* מצננים, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה ופורסים לקוביות.
* ניתן לשלב 100 גר' אגוזים קצוצים גס על הבראוניס לפני הכנסת התבנית לתנור.
אנחנו מאוד נהננו מהמתכון הזה בפסח.
תהנו.
מתכון של מיקי שמו.
ועכשיו משתפת אתכם בפוטיפורים שהכנתי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה