מרינדה שהמצאתי מכל מיני תבלינים שהיו במקרר ויצא רוטב משגע.
לרוטב.
4 כפות שמן
מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
רק לא לשכוח שהחוויאג' גם מלוח אז להזהר עם המלח!
לערבב הכל יחד, לטעום אם חסר מלח ואז להכניס פנימה את הפרגיות.
לרוטב.
צרור כוסברה קצוצה
חצי כף כוסברה טחונה
חצי כף כמון טחון
כף חוויאג' למרק4 כפות שמן
מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
רק לא לשכוח שהחוויאג' גם מלוח אז להזהר עם המלח!
לערבב הכל יחד, לטעום אם חסר מלח ואז להכניס פנימה את הפרגיות.
להשרות את הפרגיות במרינדה לפחות שעתיים ומדי פעם לערבב אותם בתוך המרינדה . לצלות על מחבת פסים.
כמות המרינדה מתאימה לקילו פרגיות פחות או יותר.
בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה