המוס הזה התחיל מעולה,בעצם הוא התחיל בתור עוגת גבינה עם דובדבנים, כמו שכבר הבנתם אנחנו אוהבים דובדבנים.
בקיצור, המוס הזה היה נראה כך בהתחלה.
נכון נראה נהדר? אבל מה קרה תשאלו, ובכן, הכנתי עוגת גבינה עשירה לשבת, הכנסתי אותה למקפיא להתייצבות
אפילו פרסתי ממנה פרוסה כדי לצלם לכם.
אחרי שהיא התייצבה הכנסתי אותה למקרר שתחכה בסבלנות לשבת.
בערב בעודי מתפארת בעיני הילדודס על העוגה הטעימה וכמובן שואלת אם הם רוצים פרוסה אני נחרדת לגלות בתבנית העוגה ... שלולית של עוגת גבינה. הכל קרס.
לא הבנתי איפה טעיתי, חזרתי בראש על רשימת המרכיבים ואז נפל האסימון ששכחתי לשים ג'לטין, איזו חכמה אני !!!
נזרוק את הכל? מה פתאום! מיד עלה הרעיון להעביר את כל "השלולית" לכוסות קינוח וכך נולד המוס הטעיםםםםם הזה.
המתכון למוס:
להקציף400 מ"ל שמנת מתוקה ביחד עם חצי כוס סוכר
בקערה נפרדת לערבב 1 שמנת של פעם
500 גרם גבינה לבנה
חצי כוס סוכר
וחצי שקית של פודינג וניל.
את הקצפת לערבב לתוך תערובת הגבינה ולבדוק מתיקות אם חסר סוכר תוסיפו עוד.
בסיר לשים חצי צנצנת דובדבנים עם המיץ שלהם, להוסיף 3 כפות סוכר ולבשל 5 דקות.
אחרי שזה מתקרר להניח על שכבת הגבינה שבכוס.
בכוסות ערבבתי גם גנאש שזילפתי פנימה.
בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה