יום חמישי, 21 בנובמבר 2013

עוף בתפוזים,מרווה ורוזמרין


מתכון לעוף שמצאתי בספר של אבי ביטון...אילתרי עם עוד כמה מצרכים שהיו בבית ויצא עוף טעים לפי דעתם של יושבי הבית.:)




 למתכון:
כרעי עוף לפי הכמות שבא לכם.
לטגן עם המון בצל,להוסיף ג'ינגר מגורר...מעט.
כמה עלי רוזמרין.
3 עלי מרווה,מעט טימין.
כוס מיץ תפוזים ואם יש לכם תפוז סיני,אז שימו שניים.
חצי כוס יין לבן או אדום.
3 כפות סילאן.
מלח ,פלפל שחור וכפית שום גבישי. או שן שום כתושה. תעטמו אחרי חצי שעה ותתקנו תיבול אם צריך.
לבשל במשך שעה,עד שכל הנוזלים מצטמצמים.
אני מגישה את זה עם איטריות אורז.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger