את הלחמניות הללו אי אפשר להפסיק לאכול, למרות החריפות.אפשר כמובן להכין בלי חריף!!
ללחם מכינים בצק לחם רגיל.
לחם
קילו קמח
50 גרם שמרים
רבע כוס שמן
3 כפות סוכר
כף מלח
מים בין כוס וחצי ל2 .אם צריך עוד תוסיפו.
למלית
צרור של בצל ירוק
4 פלפלים ירוקים חריפים
קופסה אחת של טונה
כף כמון טחון
כף שום גבישי
2 כפות פפריקה מתוקה
חצי כפית מלח
5 כפות שמן זית
לימון כבוש
לערבב את המלית ולמלא את הלחם.
ליצור מעיין פיתה, לשים בה כף גדושה מהמלית , לסגור ולשטח כמו פיתה.
לעשות את זה בזהירות שהלחם לא יתפוצץ מהמלית.אפשר להוסיף זיתים..קצח...מה שאתם אוהבים.:)
לאפות ב180 עד שהלחם משחים
מאיוש, זה פשוט נראה נפלא.
השבמחקמאמצת בחום.
מאחר שאני רוצה שגם ילדים יאכלו מזה - אני חושבת שאוריד מכמות החריפות.
נראה לך שפלפל חריף אחד יעשה את העבודה או להוסיף?
תודה
(התגעגעתי)
בוודאי שאפשר. ואפשר גם ללא חריף בכלל. נשיקות
השבמחקמאיוש, תודה על המתכון - הכנתי את זה והיה טעים מאוד.
השבמחקאצלי הלחמניות יצאו קצת "יבשות", כלומר, הן היו עם פחות מילוי מאצלך - אני רוצה שאצלך שכבת הבצק דקה,
אבל פחדתי שייקרעו.
בפעם הבאה (ותהיה, אי"ה, כי הן היו ממש טעימות), אשתדל לעשות אותן דקות יותר (למרות שהן נראו כאילו הן נקראות עוד רגע).
שמתי רק חצי פלפל חריף, כי פחדתי שיהיה חריף מדי לילדים שאכלו מזה - אבל החריפות לא הורגשה - אז אולי אשים בפעם הבאה שני פלפלים. בכל אופן, אני רוצה לחזור על זה.
העיקר שהכנת. ככה לומדים.:) בפעם הבאה תשימי יותר. הן לא יקרעו כי כן תופחות לפני האפייה. נשיקות
השבמחק