יום שלישי, 28 בדצמבר 2010

לחם עם מנגולד

השבוע , לארוחת הערב הכנתי מאפים ממולאים במנגולד.
משאריות הבצק הכנתי " פיתות " עם ממרח פלפלים קלויים.
את המאפים הכנתי מבצק לחם  פשוט.
טיגנתי המון בצל, הוספתי מנגולד קצוץ ותיבלתי במלח, פלפל שחור וכמון.

הוספתי קוביות בולגרית, ומוצרלה  ומילאתי רולדה של בצק ופרסתי לשבלולים.

 על ה"פיתה "מרחתי זעתר וממרח פלפלים קלויי שתמיד נמצא אצלי במקרר..
לרוטב פלפלים. מכינים כך, למי שלא זוכר.

המון פלפלים, כמה שיותר, יותר טוב.
לטחון הכל במעבד מזון.
את הכל אני מתבלת במלח, פלפל שחור וכמון. ושמה בתבנית בתנור  לשעתיים על חום של 160.
אחרי שעתיים מתקבל רוטב מצומצם סמיך וטעים.

למי שיש סומאק בבית, מוזמן לפזר על המאפה, זה שידוך מוצלח.
בתאבון

תגובה 1:

  1. היי

    אני מאוד אוהבת את האתר שלך....
    האם את יכולה להעלות פה את המתכון של הפיתות??

    המון תודה

    השבמחק

Powered By Blogger