יום רביעי, 21 בספטמבר 2011

כוסות שוקולד ממולאות




הבטחתי הסבר כיצד מכינים כוסות משוקולד. אז כמה הסברים לפני:
את הכוסות ניתן למלא בכל מוס שעולה על דעתכם, ובטעם שאתם אוהבים. אני לא נותנת כאן מתכון למוס אלא רק הסבר לכוס.
על מנת להכין את הכוס צריך מדחום כדי לטמפרר את השוקולד.  למי שלא יודע מה זה טימפרור ,אנא רשמו זאת בגוגל וקבלו הסבר. אחרי שטימפררתם את השוקולד צריך תבניות סיליקון בצורת כוסות. לטמפרר 300 גרם שוקולדמריר ולשפוך הכל לתוך התבניות. לדפוק בחוזקה עם התבנית כנגד משטח העבודה שלכם על מנת שכל השוקולד יכנס פנימה. מכינים את זה באותו תהליך כמו שמכינים פרלינים. אחרי שהתבנית מלאה ,הפכו אותה ותנו לכל השוקלד להשפך החוצה, שימו כלי  שהשוקולד ישפך לתוכו. לנער היטב את התבנית. כשזרימת השוקולד כמעט נפסקת זה הזמן ליישר אותה בחזרה  לנקות משאריות ולהכניס למקפיא. אחרי חצי שעה הכוסות מוכנות ואפשר למלא בכל מוס שמתחשק לכם.  אומנם בבלוג הזה יש מתכונים קלים ולא מסובכים אבל כאן דרושה קצת עבודה. צריך להשקיע לפעמים לא? את שאריות השוקולד אפשר למלא שוב אחרי שהתבנית התרוקנה מהכוסות הראשונות

.ובכל זאת! למי שאין מדחום ולא יכול או לא מעוניין לטמפרר יש 2 דרכים נוספות להכין את זה. אחת, להכין את זה מצמקאו( לא אחראית על הטעם} זה "שוקולד" אני אפילו מתביישת לקרוא לו שוקולד אבל סוג של... והוא לא צריך טימפרור. ועמיד מאוד.
או להמיס שוקולד מריר רגיל ולמלא כמו שרשמתי,אבל ללא טימפרור הכוסות פחות עמידות כל מגע שלכם בידים בכוס עלולה להמיס אותו,אז אנא עבדו בבית קר,וכמה שפחות נגיעות בידים. תכינו את זה רק אם אוכלים את זה בבית שלכם!!! לא הייתי מסיעה את זה לדודה או להיכן שאתם מתארחים! ואוו כמה כתבתי ובטח אף אחד לא יכין הא? בכל מקרה אם תכינו או לא שתהיה לכולכם שנה דבש! שנה מתוקה מלאה בדברים טובים ומשמחים

4 תגובות:

Powered By Blogger