מתכון נהדר וחגיגי.
המתכון של השף מאיר אדוני, אז ההצלחה מובטחת!! אני הכנתי ואהבו מאוד.
המתכון של השף מאיר אדוני, אז ההצלחה מובטחת!! אני הכנתי ואהבו מאוד.
חומרים ל-6 סועדים:
6 כרעים
למשרה:
1/2 כוס מייפל איכותי
2 כפות חומץ
1 כף כמון
1/4 כוס שמן זית
2 ענפי רוזמרין קצוצים (רק העלים)
2 שיני שום קצוצות גס
מלח ופלפל
לתוספת:
3 בצלים אדומים חצויים
3 ראשי שום חצויים
3 חבושים קלופים, חצויים ומגולענים מבושלים במי סוכר ומקל קינמון עד לריכוך (1:1 מים וסוכר), ניתן להחליף בתפוחי עץ אם אין חבושים
1 ק"ג ארטישוק ירושלמי קלוף, להרתיח ממים קרים לרתיחה ולסנן....אני לא שמתי ארטישוק ירושלמי
200 גרם ערמונים (מוואקום)
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:מערבבים את חומרי המשרה ומשרים את הכרעיים כ-12 שעות בקירור.
מחממים תנור ל-180 מעלות, מניחים את הירקות והכרעיים בתבנית צלייה, יוצקים מחומרי המשרה מעל,
מוסיפים כחצי כוס מים, מכסים וצלים כשעה, מגבירים את חום התנור ל-200 מעלות וצולים פתוח להשחמה ומגישים.
מחממים תנור ל-180 מעלות, מניחים את הירקות והכרעיים בתבנית צלייה, יוצקים מחומרי המשרה מעל,
מוסיפים כחצי כוס מים, מכסים וצלים כשעה, מגבירים את חום התנור ל-200 מעלות וצולים פתוח להשחמה ומגישים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה