ובכן למי שתהה מהי השומית(: צילמתי אותה עבורכם. אני מאוד אוהבת את עשב התיבול הזה. אני משתמשת בו בבצקים, בפיצות וגם בסלטים.
הוא דומה מאוד לעירית מבחינה חיצונית, אבל הוא מגיע עם טעם שום עדין.
הכנתי סלט חצילים והוספתי שומית ,יצא מעולה.
הסלט מאוד פשוט אין אפילו מתכון מסודר.
3 חצילים גדולים חתוכים לפרוסות.
את הפרוסות לטגן בשמן, אני אישית אופה חצילים בתנור... טיגון כמעט ולא נכנס אלי הבייתה(:
את החצילים המוכנים להניח בקערה ולהוסיף חצי צרור שומית קצוץ. 3 כפות חומץ , מלח, וכפית כמון.
להכניס למקרר ואחרי שעה תטעמו שוב ואם צריך, תתקנו תיבול. אפשר להוסיף זיתים קצוצים וחתיכות גמבות. אני אוהבת חצילים נטו!
מעדן. הכינו הרבה לחם ...
הוא דומה מאוד לעירית מבחינה חיצונית, אבל הוא מגיע עם טעם שום עדין.
הכנתי סלט חצילים והוספתי שומית ,יצא מעולה.
3 חצילים גדולים חתוכים לפרוסות.
את הפרוסות לטגן בשמן, אני אישית אופה חצילים בתנור... טיגון כמעט ולא נכנס אלי הבייתה(:
את החצילים המוכנים להניח בקערה ולהוסיף חצי צרור שומית קצוץ. 3 כפות חומץ , מלח, וכפית כמון.
מעדן. הכינו הרבה לחם ...
הגעתי למתכון הזה במקרה אחרי שקיבלתי צרור של עירית שומית ולא ידעתי מה לעשות איתו. מתכון פשוט וטעים מככב במטבח כבר ארוחת שישי שלישית ברצף. תודה!
השבמחקכיף לשמוע ♥
השבמחק