יום חמישי, 25 במאי 2017

סלט נבטים של שגב

   

  יצא לי לשמוע לא מעט על הסלט הזה...מכיוון שהמסעדה של שגב לא כשרה,לא אוכלת שם ולא יכולה לבדוק על מה כל הרעש...

אבל כן יצא לי לחפש ברחבי האינטרנט את המתכון .ומסתבר שאנשים שאכלו שם הצליחו בבית לשחזר את המתכון :)

 אז כאמור ,לא טעמתי את המקור ולכן אין לי אפשרות להשוואה,אבל יוצא סלט טעים מאוד! אבל אכלתי כבר טובים ממנו :)
המתכון פה הוא עירבוב של כל מיני מתכונים שרצים ברשת.
תהנו


חומרים לסלט:


סלסלת נבטים

חמישה צנוניות קטנות לא מקולפות ,חתוכות לרצועות.או צנון אחד גדול .



קולורבי אחד גדול חתוך גם לג'וליאנים...רצועות דקות

רבע כוס   ג'ינג'ר ורוד, כבוש, מסונן מנוזלים, קצוץ גס 

חופן  אגוזי קשיו לא מלוחים, קלויים  וקצוצים גס 


כוסברה טרייה קצוצה דק ,חצי כוס 


(1 כף) שומשום שחור 


 רבע כוס אפונת ווסאבי קצוצה גס ....יש בחנויות התבלינים.


אני הוספתי גם חופן בוטנים קלויים



חומרים לרוטב 

רבע כוס  רוטב צ'ילי מתוק מאיכות טובה 

2 כפות מיונז 

40 גרם מים של הג'ינג'ר הכבוש 

(1 כף שטוחה) ג'ינג'ר כבוש מאיכות מעולה, מסונן מנוזלים, קצוץ גס 

רבע כוס כוסברה קצוצה דק 

1 שן שום קטנה, כתושה 

1/4 כפית מחוקה מלח 

 קורט  פלפל לבן טחון 



התמונה של ‏מאיה יעקב‏.





אופן הכנת הסלט 

1. חותכים את הצנון לגפרורים דקיקים

2. חותכים את הקולרבי לגפרורים דקים כמו את הצנון. מוסיפים את הנבטים ועלי הכוסברה.

 
3. מוסיפים את הג'ינגר,את הקשיו והאפונה .


4. מפזרים שומשום שחור


5. מערבבים היטב את כל המרכיבים, גם של הסלט וגם של הרוטב וזוללים ♥


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger