יום רביעי, 22 בדצמבר 2010

ספרינג רול

יש כל מיני גרסאות לספרינג רול,  יש עם עוף ,יש בלי .
יש עם סוגי ירק שונים ועוד ועוד...
אני מאוד אוהבת את הגרסה הזו של פיליס גלזר.
במתכון של פיליס יש טופו, אני וויתרתי.

למלית.
 3 גזרים חתוכים לגפרורים
חצי צרור בצל ירוק
חצי צרור כוסברה
חצי חבילה של איטריות שעועית מוכנות.

 להניח בדף אורז, אחרי שהשרתם אותו קודם והוא מוכן לאכילה,  אז להניח קצת מכל דבר.
לגלגל, להניח בצלחת.
להמשיך להכין את כל השאר.
הכמויות  תלויות בכם , תחליטו כמה דפי אורז אתם רוצים למלא ולפי זה תכינו את המלית.


לאכול את הרול רק עם הרוטב, ללא הרוטב זה די יבשושי כי אין תבלינים.
עם הרוטב זה מעדן.

לרוטב
חצי כוס סילאן
2 כפות שמן שומשום
3 כפות רוטב סויה
2 כפות חומץ אורז
לערבב הכל יחד.
לטבול רול ברוטב ולהתענג

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger