יום חמישי, 18 ביולי 2013

סלט כרוב,כוסברה,בצל ועוד...


את הסלט הזה ראיתי במגזין "בופה" המגזין הזה הוא מגזין מושקע ביותר לקהל הקונדיטורים ,אבל לא רק!! את המגזין עורכת אפרת ליבפרוינד!! אחת השף קונדיטוריות הכי מוכשרות שיש. אפרת מכינה תכשיטים ממתוקים...
 בעודי מדפדפת בגיליון ,צדה עיני את הסלט הזה.במקור הסלט עם חתיכות חזה עוף. אני ויתרתי והלכתי על גרסה צמחונית.רוצו להכין,הסלט משגע!!! אצלי ממש אהבו:)

לסלט:

1/2 כרוב אדום פרוס דק
1/2 כרוב לבן פרוס דק
1 גזר חתוך לרצועות דקות
בצל סגול קלוף חתוך לרצועות דקות
צרור כוסברה מופרד לעלים

לרוטב:
4 כפות גדושות חמאת בוטנים
פחית קטנה של קרם קוקוס...אפשר לפתוח פחית רגילה ,לקחת ממנה רבע כוס ואת השאר להקפיא,או להשתמש לעוגה.
כפית תבלין קארי צהוב...כפית ממש שטוחה,הקארי הוא תבלין די דומינטטי,אז הוסיפו מעט,תטעמו,ואז תחליטו אם אתם רוצים עוד.לי קורט קארי הספיק בהחלט!
כף רוטב סויה
כף סוכר חום
מיץ מחצי לימון

לקישוט:
בוטנים קלויים במלח
בצל ירוק חתוך לרצועות 

אופן ההכנה:
מניחים את כל חומר הרוטב בכלי גבוה ובעזרת בלנדר מוט יוצרים רוטב הומוגני.תטעמו ותקנו טיבול אם צריך

מערבבים את כל חומרי הסלט ומתבלים ברוטב מניחים בצלחת ההגשה, מעטרים בבוטנים והבצל ירוק. ומגישים.
בתאבון.

ובשביל היופי...עוגת יום הולדת 13 לבן שחגג בר מצווה לא מזמן ולא ויתר על עוגה גם בתאריך הלועזי:)



אין תגובות:

פרסום תגובה