לזניה לחובבי הבשר!! טעימה ביותר,כך נאמר לי ע"י אוכלי הבשר בביתנו:)
למתכון:
לטגן בצל עד להשחמה,להוסיף 5 שיני שום כתשות.להכניס לסיר בשר טחון,אני שמתי בערך 300 גרם.
להוסיף חצי צרור כוסברה קצוצה,כף גראם מסאלה, כף אבקת מרק בצל ,מלח מוסקט ורבע כוס חלב קוקוס...לטגן הכל עד שהבשר מוכן.
להכין בסיר רוטב עגבניות, שאני מכינה כך:
קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות עם עלי בזיליקום, שום כתוש, אורגנו מלח ומוסקט להביא לרתיחה ואז לסדר את התבנית...
להניח שכבה של עלי לזניה,מעל לפזר בשר לשפוך רוטב עגבניות בעדינות. להניח עוד שכבת עלים ומעל שוב בשר ולשפוך רוטב בעדינות ,להניח עוד שכבת עלים ולשפוך את ייתרת רוטב העגבניות...מעל אני מכינה בשמאל פרווה על בסיס חלב קוקוס או חלב סויה ושופכת מעל.
מכסה הכל ולתנור ל20 דקות מכוסה ועוד עשר דקות גלוי...
לבשאמל: לשים בסיר 4 כפות שמן זית ולשפוףך2 כפות קמח...לערבב היטב היטב במטרפה ותוך כדי לשפוך בזהירות חצי פחית חלב קוקוס מעורבבת עם רבע כוס מים או כוס חלב סויה לא ממותק. לתבל במלח ומוסקט מגורר ומעט אבקת מרק בצל.
לבשל עד להסמכה תוך כדי ערבוב תמידי..את הבשמל לשפוך על השכבה האחרונה של הלזניה.. סוף שבוע נעים
. ובתאבון!!!
למתכון:
לטגן בצל עד להשחמה,להוסיף 5 שיני שום כתשות.להכניס לסיר בשר טחון,אני שמתי בערך 300 גרם.
להוסיף חצי צרור כוסברה קצוצה,כף גראם מסאלה, כף אבקת מרק בצל ,מלח מוסקט ורבע כוס חלב קוקוס...לטגן הכל עד שהבשר מוכן.
להכין בסיר רוטב עגבניות, שאני מכינה כך:
קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות עם עלי בזיליקום, שום כתוש, אורגנו מלח ומוסקט להביא לרתיחה ואז לסדר את התבנית...
להניח שכבה של עלי לזניה,מעל לפזר בשר לשפוך רוטב עגבניות בעדינות. להניח עוד שכבת עלים ומעל שוב בשר ולשפוך רוטב בעדינות ,להניח עוד שכבת עלים ולשפוך את ייתרת רוטב העגבניות...מעל אני מכינה בשמאל פרווה על בסיס חלב קוקוס או חלב סויה ושופכת מעל.
מכסה הכל ולתנור ל20 דקות מכוסה ועוד עשר דקות גלוי...
לבשאמל: לשים בסיר 4 כפות שמן זית ולשפוףך2 כפות קמח...לערבב היטב היטב במטרפה ותוך כדי לשפוך בזהירות חצי פחית חלב קוקוס מעורבבת עם רבע כוס מים או כוס חלב סויה לא ממותק. לתבל במלח ומוסקט מגורר ומעט אבקת מרק בצל.
לבשל עד להסמכה תוך כדי ערבוב תמידי..את הבשמל לשפוך על השכבה האחרונה של הלזניה.. סוף שבוע נעים
. ובתאבון!!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה