יום כזה אפור וקריר,זה בהחלט יום למרק!! הנה מרק טעים וקטיפתי שיחמם את הלב והנשמה.
המתכון מתאים לסיר גדול אני לא מדדתי במדויק,בערך ל8 מנות משובחות(:
אז מה צריך?
6 כרישות ,שטופות ונקיות,( הכרישות מלאות בחול אז לשטוף היטב) חתוכות לפרוסות.
את הכרישות לאדות בשמן או בחמאה במשך חצי שעה,כאשר מערבבים מדי פעם.
אחרי חצי שעה להוסיף מים עד לשלושת רבעי גובה הסיר שלכם, ולהביא את הסיר לרתיחה.
להוסיף,כפית שום גבישי,אגוז מוסקט מגורר, מלח ופלפל שחור,ופחית חלב קוקוס או שמנת מתוקה לגרסה החלבית.
לערבב היטב הכל ולטחון בבלנדר מוט למרקם חלק...הכרישה משאירה "חוטים" הקפידו לטחון הכל !!! לטעום, ולתקן תיבול אם צריך. אני מגישה עם עירית קצוצה וקרוטונים. מי שרוצה שהמרק יהיה סמיך יותר אפשר להוסיף תפוח אדמה למרק או להסמיך בעזרת כף קורנפלור מדוללת במעט מים קרים.
בתאבון.
המתכון מתאים לסיר גדול אני לא מדדתי במדויק,בערך ל8 מנות משובחות(:
אז מה צריך?
6 כרישות ,שטופות ונקיות,( הכרישות מלאות בחול אז לשטוף היטב) חתוכות לפרוסות.
את הכרישות לאדות בשמן או בחמאה במשך חצי שעה,כאשר מערבבים מדי פעם.
אחרי חצי שעה להוסיף מים עד לשלושת רבעי גובה הסיר שלכם, ולהביא את הסיר לרתיחה.
להוסיף,כפית שום גבישי,אגוז מוסקט מגורר, מלח ופלפל שחור,ופחית חלב קוקוס או שמנת מתוקה לגרסה החלבית.
לערבב היטב הכל ולטחון בבלנדר מוט למרקם חלק...הכרישה משאירה "חוטים" הקפידו לטחון הכל !!! לטעום, ולתקן תיבול אם צריך. אני מגישה עם עירית קצוצה וקרוטונים. מי שרוצה שהמרק יהיה סמיך יותר אפשר להוסיף תפוח אדמה למרק או להסמיך בעזרת כף קורנפלור מדוללת במעט מים קרים.
בתאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה