יום חמישי, 26 בדצמבר 2013

מרק כרובית ותפוחי אדמה


  כן....עוד מרק!!! קר! וצריך מרק! מבטיחה שברשומה הבאה לא יהיה מרק...♥
המתכון מדרך האוכל
  • 1 ראש כרובית בינוני, מחולקת לפרחים
  • 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
  • 50 גר' חמאה
  • כף שמן זית
  • 3 בצלים
  • 2 כרישות (החלק הלבן)
  • 100 מ"ל (1/3 כוס) שמנת מתוקה
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • מלח לפי הטעם




  • קוצצים ירקות
  • מאדים  בחמאה ובשמן כרישה ובצל עד כמעט זהוב.
  • מוסיפים את הכרובית ומאדים במשך כמה דקות נוספות. מוסיפים מים עד כיסוי ומבשלים בסיר
  • מבשלים בסיר מכוסה על אש נמוכה עד שהירקות מתרככים.
  • מרסקים את תכולת הסיר בבלנדר עד לקבלת מחית אחידה. מוסיפים את המלח והפלפל השחור.
  • מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים עד כמעט רתיחה.אני הוספתי גם חצי כוס יין לבן.לא לדאוג לילדים,האלכוהול מתאדה בבישול.
  • אפשר להכין גם בגרסת פרווה,זה יוצא מוצלח לא פחות.

  • תהנו
  • אין תגובות:

    פרסום תגובה