כן....עוד מרק!!! קר! וצריך מרק! מבטיחה שברשומה הבאה לא יהיה מרק...♥
המתכון מדרך האוכל
- 1 ראש כרובית בינוני, מחולקת לפרחים
- 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
- 50 גר' חמאה
- כף שמן זית
- 3 בצלים
- 2 כרישות (החלק הלבן)
- 100 מ"ל (1/3 כוס) שמנת מתוקה
- פלפל שחור לפי הטעם
- מלח לפי הטעם
קוצצים ירקות
מאדים בחמאה ובשמן כרישה ובצל עד כמעט זהוב.
מוסיפים את הכרובית ומאדים במשך כמה דקות נוספות. מוסיפים מים עד כיסוי ומבשלים בסיר
מבשלים בסיר מכוסה על אש נמוכה עד שהירקות מתרככים.
מרסקים את תכולת הסיר בבלנדר עד לקבלת מחית אחידה. מוסיפים את המלח והפלפל השחור.
מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים עד כמעט רתיחה.אני הוספתי גם חצי כוס יין לבן.לא לדאוג לילדים,האלכוהול מתאדה בבישול.
אפשר להכין גם בגרסת פרווה,זה יוצא מוצלח לא פחות.
תהנו
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה