יום שני, 3 בדצמבר 2012

אגרול ממולא בכרוב

 
במקרר היו 2 כרובים, לא התחשק לי להכין מהן סלט, החלטתי לבשל אותם ולמלא עלי סיגר וכך היה.

בסיר גדול ורחב לטגן 2 בצלים עד להשחמה.
להוסיף 2 כרובים  שנשטפו ונחתכו  לרצועות.
להקפיץ את הכרוב 5 דקות ולהוסיף רבע כוס רוטב סויה.
3 כפות סוכר חום
 ופלפל שחור.

להמשיך להקפיץ עם סיר פתוח עד שכבר לא נשארים  נוזלים.
לצנן ולמלא עלי סיגר.

לרסס על העלים ספריי שמן ולאפות ב180 עד שהם יפים ושזופים.

זהירות זה ממכר...וזה לא כל כך משמין כי זה אפוי!
תהנו (:


אין תגובות:

פרסום תגובה