יום חמישי, 29 בנובמבר 2012

סלט פומלה, אבוקדו ופקאן

הגיע החורף ואיתו הפומלות... תכינו את הסלט הנהדר הזה. סלט מרענן וטעים מאוד.

כמויות הרוטב שאני הכנתי מתאימות לכמות של פומלה אחת ואבוקדו אחד.
אם אתם מכינים סלט גדול יותר אז תכינו כמות רוטב גדולה יותר.

הסלט מאוד מרענן ומתאים  מאוד עם עוף בתנור או כל מנת בשר פיקנטית.

ועכשיו לסלט.

1 פומלה , מקולפת, וחתוכה לחתיכות.   כמובן שצריך לקלף גם את הציפוי הלבן של הפלח למי שחשב לקצר את הדרך!!!
 1 אבוקדו  חתוך לקוביות קטונות.

 לרוטב.
3 כפות סילאן
חצי כף חרדל גרגירים
חצי כף שמן שומשום
 כפית רוטב סויה


לערבב את חומרי הרוטב בקערה ולשפוך על הסלט.
בהגשה לפזר שקדים ופקאנים קצוצים.
אני פיזרתי גם  2 כפות קוקוס קלוי.
בתאבון

2 comments:

  1. וואווו כמה שהסלט הזה פשוט להכנה, וכמה שהוא מגניב.
    מאד מאד מוצא חן בעיני
    תאמיני לי שבשבילי אין שום צורך במשהו ליד. אני אוכלת מנה גדולה כזאת לבד בתור ארוחה.

    השבמחק
  2. ואת לא מתארת לך כמה שהוא טעים. אפשר להחליף את האגוזים לפקאן מסוכר ואז הוא בכלל עולה בכמה רמות.. שבת נפלאה יקירתי

    השבמחק