יום חמישי, 8 בנובמבר 2012

פשטידת איטריות ותרד

פשטידה מאוד טעימה שהכנתי השבוע תוך 5 דקות!!! טעימה ביותר ונזללה ע"י בני הבית. אפשר להכין בתבניות אישיות קטנות להגשה אלגנטית ואפשר גם בתבנית חד פעמי בינונית.

למתכון:
 חבילה של איטריות דקיקות שבושלו במים רתוחים  עם מלח 5 דקות וסוננו.
בסיר לטגן בצל גדול עם שמן זית, להוסיף סלסלת פטריות חתוכות . במקרר הייתה לי רבע שקית של מדליוני תרד אז גם אותם הכנסתי לסיר ובישלתי 10 דקות תוך ערבוב מתמיד.
להוסיף לסיר כף אבקת מרק בצל,מוסקט,מלח ופלפל שחור.
לצנן מעט את התערובת ולהעביר אותה לקערה גדולה, להוסיף פנימה את האיטריות,להוסיף 3 כפות שמן זית,רבע כוס פרמז'ן מגורר,גביע שמנת חמוצה ,קופסא קטנה של גבינה לבנה ,כוס חד פעמי של חלב, לערבב ולטעום תיבול לפני הוספת הביצים.  להוסיף 3 ביצים גדולות או 4 קטנות ולשים בתבנית. אפשר לפזר למעלה ,גבינה, פירורי לחם,שומשום....מה שנראה לכם. אפשר להחליף את השמנת והגבינות עם גבינות אחרות שיש בבית.
להכניס לתנור ולאפות בערך חצי שעה ב180 מעלות. בתאבון וסוף שבוע נעים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger