יום שישי, 15 בינואר 2021

אוסובוקן ביין וירקות שורש

תבשיל טעים וקל להכנה לכל אוהבי הבשר .
ההכנה מאוד קצרה ואת כל העבודה עושה התנור.
ניגש למתכון:











לטיגון הבשר: נקמח כל נתח ונניח בסיר עם קצת שמן זית וניתן לכל נתח צריבה מכל צד .
להשאיר את הנתחים בסיר ולהוסיף את הירקות החתוכים. את היין  ונביא לרתיחה.
נוסיף תבלינים ,נכסה את הסיר ונכניס לתנור לשעתיים ב190 מעלות
נסיר את המכסה ,נטעם בזהירות ונתקן תיבול אם צריך .ונשאיר להשחמה קלה לעוד רבע שעה .או יותר:)
אתם כבר תדעו 
בתאבון ♥











4 תגובות:

  1. שלום מאיה
    נשמח לקשר את בלוגך באתר קהילת פרפרים - הבלוגוספרה שלנו:
    https://isra-parparim.blogspot.com/

    ליצירת קשר: m.parparym@gmail.com

    השבמחק