אני מתנגדת מושבעת לאוכל מתועש.
וחווית האכילה בבורגרים מתרחשת אצלנו לעיתים נדירות מאוד.
למה לאכול בחוץ כשאפשר להכין בבית. יותר טעים ויותר נקי, לא?
אז זה מתחיל בהכנת הלחמניות.
וכשהן חמות נשאר רק למלא בהמבורגר עסיסי.
והמתכון להמבורגר.
חצי קילו בקר טחון............. אני מבקשת בשר איכותי בלבד,לא קפוא,רק טרי.
את הבשר אני מערבבת עם בצל גדול מגורר דק....................כי "אסור" שהילדים יראו שיש בצל.
פטרוזיליה יבשה , 3 כפות
כף שמן
מלח ופלפל שחור.
2 כפות קמח
ליצור קציצות ולטגן במחבת פסים כמעט ללא שמן.
להגיש בלחמניה עם רוטב ברביקיו או אלף האיים.
התוספות עליכם..
את המתכון ללחמניות יש בבלוג. כאן
רק להפחית מכמות הסוכר במתכון,וכמובן ללא מילוי השוקולד.
ואם הילדים לא מתנגדים אפשר להוסיף לקציצת הבשר גם פטריות קצוצות דק
בתאבון
לגבי הלחמניות: לאיזה שמרים הכוונה? שמרית?
השבמחקוכמה זמן לישה?
תודה. מירי
היי מירי. שמרים,אני משתמשת בשמרים יבשים.את יכולה שמרית. העיקר שיש 50 גרם לקילו. ללוש 8 דקות לפחות על מנת שתתפתח רשת גלוטן בקמח.אם את משתמשת בקמח ייעודי ללחם אז ללוש רק עד שמתקבל בצק.
השבמחק