יום ראשון, 29 בינואר 2012

פטריות ממולאות באגוזים ועשבי תיבול

    בסופר היה מבצע על פטריות. חיפשתי משהו טעים וקל להכין איתם וכך נולד המתכון הזה...
5 דקות הכנה וטעם משגע
למתכון
3 כפות פירורי לחם
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
 שן שום כתושה  וכמה גבעולי כוסברה קצוצים
כפית בזיליקום יבש
כף סויה
כף רוטב צילי מתוק ומעט מלח
לערבב הכל עם 5 כפות שמן זית








בתבנית לשפוך חצי כוס יין אדום להניח את הפטריות
למלא בכל שקע מהמילוי לאפות מכוסה רבע שעה אחרי רבע שעה להסיר כיסוי   ולאפות עוד 20 דקות.
בתאבון

4 תגובות:

  1. את לא יודעת כמה אני אוהבתתתתתתתתתתתת את הדבר הזה.
    אמא שלי היתה מכינה לי משהו דומה
    זה פשוט מעדן!!

    השבמחק
  2. איזה כיף שהצלחתי לשמח אותך. זה אכן מעדן ,ממש התעצבנו שלא הכנתי יותר כי ממש רבנו על הפטריה האחרונה(:

    השבמחק
  3. הכנתי בספונטניות בפסח לפי המתכון שלך ועכשיו לראש השנה הגיעה דרישה מפורשת :)
    תודה על מתכון מעולה

    השבמחק
  4. תודה רבה לך,שימחת אותי מאוד. שנה טובה ומתוקה לך ןלמשפחתך :)

    השבמחק

Powered By Blogger