יום שני, 16 בינואר 2012

עוף ירוק בתנור

זוכרים את הרוטב שהכנתי לפרגיות?
אם אתם לא זוכרים הנה הוא כאן

 אז חשבתי למה לא להכין אותו גם עם עוף, הכנתי וזה יצא משגע.

את המרינדה תגדילו לפי כמות העוף שאתם רוצים, להוסיף עוד מעט שמן וחצי כוס מים. למרוח על העוף ולהשאיר אותו עם הרוטב שעתיים במקרר.מדי פעם לעסות אותו שיהיה מרוח ברוטב מכל הצדדים.אחרי שעתיים,
 להכניס לתנור עד שמוכן.
בתאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger