מצאתי בסופר בטטות סגולות נהדרות . הכנתי אותן בתנור ,אבל גיליתי שהן לא שומרות על הצבע היפה שלהם.
אז הבת הציעה להכין מרק . ואכן ,הצבע נשמר.
אז אם אתם מוצאים בטטות סגולות....(אני לא אחראית אם יהיה מחסור פתאום בעקבות הפוסט)
תכינו את המרק הזה :
לסיר בינוני שמתי ארבע בטטות גדולות חתוכות לרבעים
כמה עלי כרפס שלמים...אחרי הבישול ,הוצאתי אותם.
לבשל הכל במים עד שהבטטות מתרככות
כשהכל רך להוציא את עלי הכרפס ולטחון את המרק בבלנד סטיק
ולהחזיר לאש.
ולהוסיף....מלח,אגוז מוסקט מגורר, כף אבקת מרק בצל ( של קנור בעלת רכיבים טבעיים)
ופחית קרם קוקוס או קופסא שמנת מתוקה ,למרק חלבי .
לטעום ולהוסיף עוד קצת תבלינים אם צריך.
אפשר להוסיף מעט יין לבן...לא אדום כי הוא ישנה את הצבע.
להמשיך לבשל עוד עשר דקות. ומוכן♥
בהגשה לפזר עירית קצוצה ומעט שמנת
לבריאות♥
*מי שאוהב ג'ינג'ר,מוזמן להוסיף קצת וגם כמה עלי למון גראס ולתת למרק טעם קצת אסייאתי.את הלמון גראס להוציא לפני שטוחנים .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה