יום רביעי, 17 בפברואר 2021

סלמון בציפוי פריך














סלמון כל כך טעים שתרצו להכין כל יום.

נתחיל....
יש לשטוף היטב את הדג  ולהשרות את הדג במיץ לימון,ומעט רוטב סויה.
שימו בהשריה של שעה במקרר.

לאחר ההשריה, לא לשטוף ולהניח בתבנית שתכיל את כל הדגים !
 אני השתמשתי בארבעה נתחים לכמות הזו.
מרחו את התבנית שמן זית.

 ואת הדגים לצפות בתערובת הבאה:

 בצלחת שימו :
כף זרעי פשתן
כף פרג שלם
כפית שום גבישי
רבע כוס גרעיני חמניה
שתי כפות זרעי חרדל
כף פפריקה מעושנת
רבע כפית אבקת מרק בצל

 ומעט מלח. לצפות כל דג היטב .
כמובן שאם אתם מכינים הרבה דגים ,הגדילו את הציפוי...זה לא עוגה ואין כאן דיוק:)  אפשר לשחק עם הכמויות.


להניח מתחת לכל דג פרוסת לימון . לזלף שמן זית על כל הדגים המצופים בתבנית.
ולאפות 20 דקות. לא מכוסה.
כשיוצא מהתנור לזלף מעט סילאן ורוטב צ'ילי. כף מכל דבר♥
בהגשה פזרו עירית קצוצה,או מעט עלי בזיליקום.

תהנו.






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger