במסגרת ניצול החמץ הייתה חבילה של לוביה יבשה במקפיא...מיד שידכתי לה עוף ויצא מתכון מעולה!!
לעבודה:
בסיר רחב לטגן 3 בצלים להשחמה. ולהוסיף חצי ראש שום כתוש
להניח את העוף והלוביה או השעועית.
להוסיף מים עד לגובה של חצי מהסיר. להביא לרתיחה ואז להוסיף:
חצי צרור כוסברה,פטרוזיליה,ונענע.
גבעול בצל ירוק
כף גדושה לימון כבוש
מעט קינמון
מעט כמון
שתי כפות פפריקה מתוקה
כף אבקת מרק בצל
מלח
ושתי גמבות חתוכות לרצועות. את הכל לבשל שעתיים....בתום השעתיים תבדקו אם השעועית מוכנה. ותקנו תיבול אם צריך!
כמובן שכאשר אני מדברת על שעועית או לוביה אני מדברת שהם הושרו לילה שלם במים לפני כן. כן? :)
בתאבון♥
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה