יום שישי, 14 באפריל 2017

קציצות כרישה ותפוחי אדמה עם מוצרלה!





את המתכון הזה אתם יכולים להכין עם כל גבינה קשה לטעמכם....או ללא גבינה ואז הקציצות פרווה.
הן קלות קלות וטעימות♥

בסיר לבשל 3 תפוחי אדמה עד שהם מוכנים...לסנן לקרר ולקלוף
בסיר אחר להרתיח 5 כרישות ,נקיות ושטופות...ולבשל עד שהן רכות.ולסחוט היטב מנוזלים
את תפוחי האדמה והכרישה לטחון יחד....אם אין לכם מעבד מזון אז פשוט תמעכו הכל היטב היטב עם מועך של פירה
 לערבב פנימה חצי כוס קמח מצה...ואם זה לא בפסח אז פירורי לחם
פטרוזיליה קצוצה...כמה שאתם רוצים:),אפשר בצל ירוק או עירית.
כף אבקת מרק בצל
כפית פלפל שחור
מעט אגוז מוסקט
ומעט מלח
הכניסו כוס של גבינה קשה שאתם אוהבים...מוצרלה,או פרמז'ן....אם שמתם פרמזן תזהרו עם המלח!!
לפני שאתם מוסיפים ביצים תטעמו מהתערובת ותתקנו תיבול.

 תוסיפו  5 ביצים,לערבב היטב ולטגן עד להשחמה.
לא ניסיתי לאפות, אבל לא נראה לי שתהיה בעיה לאפות על נייר אפייה משומן קלות.

לבריאות♥




אין תגובות:

פרסום תגובה