יום רביעי, 6 ביוני 2012

אפרסקים צלויים

מי אמר שקינוח צריך להיות משהו מורכב?

יש גם קינוחים שלוקח בדיוק 10 דקות להכין אותם.  הקינוח שאתם רואים בתמונה לקח לי 5 דקות הכנה לאפרסקים ועוד 5 דקות להרכבה, פשוט לא?  והכי מצחיק שהוא נראה כאילו עבדו עליו שעות...((:  ומה שעוד יותר טוב,הקינוח מעולה גם בגרסת הפרווה. אין מתכון מסודר  מאחר וההכנה כל כך קלה. אתם יכולים לשנות טעמים וצבעים...תפעילו את הדמיון...
כל מה שצריךזה קופסא של אפרסקים משומרים,  אתם יכולים להכין מאפרסקים טריים אבל אז אנחנו מאריכים את העבודה ואנחנו מחפשים חיים קלים נכון?  לעבודה....

את האפרסקים לרוקן מעט באמצע בדיוק היכן שיש את השקע של הגרעין, כף פריזיאן תעשה יופי את העבודה.






את האפרסקים להניח הפוך על מחבת פסים שחוממה היטב.
  ממש לפני שהאפרסקים מקבלים את סימני הפסים ,לפזר מעט סוכר חום במחבת ולהניח אותם שוב על הסוכר בזהירות.
אפשר לעשות את אותה פעולה גם בגריל. פשוט לפזר סוכר חום ולצלות בגריל. אני  מעדיפה מחבת בגלל צורת הפסים שמתקבלת.

זהו סיימנו! כעת תמלאו בכל העולה על דעתכם. אני שמתי מעט גנאש בשקע, מעליו זילפתי קצפת שהוקצפה קלות עם אבקת סוכר וקישטתי בחמוציות וחצאי כדור שוקולד...אתם יכולים לפזר ברס, פקאן מסוכר, שבבי שוקולד ועוד ועוד ועוד...
אני כבר רואה איזה קינוח יוגש אצלכם השבת...((:

  סוף שבוע רגוע ונעים לכולם(:







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger