מתכון מדהים של השף האהוב אבי ביטון.
שיניתי מעט ויצא נפלא.
סלסלת פטריות קצוצות דק.
חצי כוס פרמז'ן מגורר
כוס פטה מפוררת.
צרור עירית קצוצה.
לערבב הכל יחד. אין צורך להמליח ,הגבינות גם ככה מלוחות.
אפשר להוסיף זיתים קצוצים.
ליצור כדורים ולהניח במגש במקרר.
אחרי שעה לטגן אותם כמו שניצל.
אני טיגנתי בפנקו. יצא" סוף הדרך" כמו שאמרה הנסיכה.
אני אנסה להכין את זה אפוי בפעם הבאה כדי לחסוך קלוריות.
מומלץ בחום.
שיניתי מעט ויצא נפלא.
סלסלת פטריות קצוצות דק.
חצי כוס פרמז'ן מגורר
כוס פטה מפוררת.
צרור עירית קצוצה.
לערבב הכל יחד. אין צורך להמליח ,הגבינות גם ככה מלוחות.
אפשר להוסיף זיתים קצוצים.
ליצור כדורים ולהניח במגש במקרר.
אחרי שעה לטגן אותם כמו שניצל.
אני טיגנתי בפנקו. יצא" סוף הדרך" כמו שאמרה הנסיכה.
אני אנסה להכין את זה אפוי בפעם הבאה כדי לחסוך קלוריות.
מומלץ בחום.
פשוט תענוג....
השבמחקהתמונות ...המתכונים....
אחותי, גאה בך !!!!
תודה רבה.
השבמחקהעונג כולו שלי.
ד"ש למאיר
מה הכמות שיוצאת מחומרים שצויינו
השבמחקתודהעל תשובתך אילה
מה הכמות היוצאת מהמצרכים שפורסמו על פלאפל פטריות והאם נשמשת בטיגון גםבביצה או רק בפירורים
השבמחקאילה
היי איילה,לא ספרתי כמה יצא...יוצאת קערה בינונית של כדורים. לגבי הביצה ,אין ביצה בפירורים, כמו בשניצל הכוונה טובלים בביצה ואז בפירורים ומטגנים
השבמחק