טוב, די, לא יכולה לראות אוכל יותר... אז למי שכמוני, כבר לא יכול לעמוד ולבשל יותר,פשוט כי נמאס לו....אני ממליצה על הפשטידה הזו,ביחד עם סלט,זה די והותר!
למתכון:
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום נמוך (100 מעלות)
2. מכינים את הקרמל: מניחים במחבת מעל להבה נמוכה חצי כוס סוכר ושתי כפות מים, בוחשים ללא הפסקה עד שהסוכר נמס ומקבל גוון כתום או חום בהיר מרגע שהצבע נשתנה מסירים מהאש. מהרגע שהסוכר משחים ועד שהוא נשרף עוברות שניות מספר, לכן, חשוב לא להפסיק לבחוש, לשים לב לרגע בו הצבע משתנה ומיד להסיר מהאש. הקרמל מתקשה מהר מאוד לכן מכינים אותו רק כששאר החומרים כבר מוכנים וכל מה שנדרש זה להוסיפו.
3. טורפים את הביצים עם המלח והפלפל טורפים פנימה את הקרמל (לא כשהוא רותח אחרת הוא יבשל את הביצים).
4. לתערובת הביצים והקרמל מוסיפים את האטריות ומערבבים היטב. מוסיפים את הצימוקים ומערבבים שוב.
5. מכניסים לסיר משומן שיכול להיכנס לתנור ומהדקים מעט כלפי מטה.
מכסים את הסיר בנייר כסף ואופים במשך הלילה.
נראה ונשמע ממש מצוין .
השבמחקתודה רבה על המתכון הטוב ♥ .
תודה רבה תמר. זה אכן טעים מאוד.
השבמחק