יום חמישי, 25 באוקטובר 2012

עוגת תמרים שוקולד וקפה









העוגה נולדה תוך כדי ההכנות לשבת,הייתה לי חצי קופסא ממרח תמרים וחיפשתי להכין איתה עוגה, רציתי עוגה גדולה שתספיק ל4 תבניות אינגלייש כדי שאוכל להקפיא חלק להמשך השבוע, במתכונים שחיפשתי היו הרבה עוגות עם חמאה ואני רציתי פרווה,אז תוך כדי עבודה החלטתי מה להכניס וכך נולדה העוגה. המתכון ל4 אינגלייש.

למתכון
במיקסר להקציף במהירות גבוהה 4 ביצים וכוס ורבע סוכר ,להקציף 5 דקות ,עד שתקבלו תערובת תפוחה,
כשיש קצף להנמיך מהירות  להוסיף באיטיות  כוס שמן
   כוס חלב סויה או חלב קוקוס
חצי קופסה ממרח תמרים מעורבב עם רבע כוס מים רותחים.
2 וחצי כוסות קמח
כפית סודה לשתיה
חצי שקית אפייה.
ברגע שהוספתם קמח,לערבב עד שהוא נטמע וזהו, לא לערבב יותר מדי ,האוריריות תאבד.

לשפוך ל4 תבניות אינגליש לפזר מעל שוקולד צ'יפס או שברי שוקולד ולאפות בערך 40 דקות ב160.
כשהעוגות מוכנות ,לצנן אותך ולשפוך זיגוג. אפשר גם ללא הזיגוג אבל אז זה פחות טעים לדעתי.
זיגוג:
כוס אבקת סוכר
כפית נס קפה מעורבבת עם כף מים רותחים
2 כפות סילאן.
לערבב הכל יחד ,אם זה קשה מדי להוסיף עוד כף מים. לזגג את העוגות ולהנות(:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger