יום חמישי, 19 בנובמבר 2009

סיגרים ממולאים בגבינה ודובדבנים



קינוח טעים טעים של רות אוליבר.

המרכיבים (12 מנות):
24 עלי סיגרים
לדבק:
2-1 כפות קמח
מעט מים
למלית ולסירופ:
1 צנצנת (330 גרם) דובדבנים חמוצים משומרים
200 גרם (1 כוס) סוכר
1 גליל גבינת "פרומעז"
שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:
מכינים סירופ דובדבנים: מסננים את נוזל השימור של הדובדבנים ישירות לתוך סיר. את הדובדבנים שומרים להמשך. מוסיפים לסיר סוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות על להבה נמוכה, עד מסמיך מעט ומתקבל מרקם של סירופ. מצננים.
מכינים דבק: מערבבים מים וקמח לקבלת תערובת בסמיכות של שמנת.
ממלאים את הסיגרים: מרככים את הגבינה בעזרת מזלג, כדי שיהיה נוח לעבוד איתה.
מפזרים גבינת עיזים ודובדבנים בקצה התחתון של כל עלה. מגלגלים, מקפלים את השוליים פנימה וסוגרים לסיגר. מדביקים את הקצוות עם מעט דבק כדי שהסיגר לא יפתח בזמן הטיגון.
מטגנים ומגישים: מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסיגרים 2 דקות להשחמה. מסדרים על צלחת, מזלפים סירופ דובדבנים ומגישים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger