לשבת האחרונה הכנתי את התבשיל הזה,אומנם אני לא אוכלת עוף, אבל שאר בני הבית אכלו ואהבו מאוד.
למתכון:
בסיר רחב לטגן בצל גדול רגיל ובצל אדום גדול.
להוסיף את חתיכות העוף...אני מבשלת ללא העור!!!
לאדות במשך רבע שעה,להוסיף שקית של אפונה וגזר,4 שומר חתוכים לרבעים ולהביא לרתיחה.
כשרותח ,להוסיף,מלח,פלפל שחור,כף גראם מסאלה,כף זעתר יבש,כורכום ,קליפת לימון מגוררת ואגוז מוסקט. לבשל במשך שעה.
לטעום ולתקן תיבול אם צריך.אני הגשתי את זה על איטריות אורז ובזמן ההגשה פיזרתי מעל עוד זעתר.
בתאבון(:
למתכון:
בסיר רחב לטגן בצל גדול רגיל ובצל אדום גדול.
להוסיף את חתיכות העוף...אני מבשלת ללא העור!!!
לאדות במשך רבע שעה,להוסיף שקית של אפונה וגזר,4 שומר חתוכים לרבעים ולהביא לרתיחה.
כשרותח ,להוסיף,מלח,פלפל שחור,כף גראם מסאלה,כף זעתר יבש,כורכום ,קליפת לימון מגוררת ואגוז מוסקט. לבשל במשך שעה.
לטעום ולתקן תיבול אם צריך.אני הגשתי את זה על איטריות אורז ובזמן ההגשה פיזרתי מעל עוד זעתר.
בתאבון(:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה