יום ראשון, 6 בינואר 2013

קרוסטיני בממרח קישואים

לפעמים  רואים מתכון בתוכנית בישול ובא לכם להכין אותו מיד...
כך היה עם ממרח הקישואים של אהרוני, ראיתי ורצתי להכין.במיוחד שזה צמחוני ומצריך כמה דקות להכנה...

טעים, טעים, טעים.


 אני מרחתי את הממרח על לחם שיפון שהכנתי.
וחלק על פרוסות באגט.

  החומרים: 5 קישואים פרוסים דק
5 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק
מלח
פלפל גרוס
2 ג'בטות חצויות או פרוסות באגט
שמן
1 כף קליפת לימון
2 כפות מיץ לימון
כפית כורכום
חצי כוס פטרוזיליה

אופן ההכנה:

  • שמים במחבת את השמן ומאדים לאט את הבצל, הקישואים וקליפת הלימון כחצי שעה. 
  • חוצים את הג'בטות לאורכן וקולים מעל מחבת פסים עם מעט שמן.
  • מוסיפים למחבת עם הקישואים את הכורכום, מלח ופלפל ואת מיץ הלימון ומבשלים עוד חמש דקות.
  • מרסקים לממרח.
  • מניחים על הג'בטות מהתערובת ומגישים.אני פיזרתי קצת פרמז'אן והחזרתי לתנור למספר דקות.





אין תגובות:

פרסום תגובה