יום רביעי, 9 בינואר 2013

מרק דלעת ובטטה

אין ספק שהחורף הזה מחייב מרק!!! והרבה!!!
כדי לא להשתעמם,אני מכינה כל הזמן סוג אחר של מרק. את המרק הזה אכלתי במסעדת אנדרומדה...הוא היה כל כך טעים שביקשתי מהשף את המתכון.

אז המון תודות לשף של בית אנדרומדה על מתכון למרק טעיםםםםםםםם.

למתכון:

הכמות היא ל6 עד 8 מנות.אם אתם רוצים יותר,הגדילו כמויות ותקנו תיבול.
לחתוך לקוביות 3 בטטות וחתיכה די גדולה של דלעת. לפזר עליהן שמן זית,סוכר חום,מלח, פלפל שחור וטימין. לאפות עד שהם מתרככים ולהניח בצד.
לטגן בסיר,בצל אחד, וג'ינג'ר מקולף ומגורר...לא הרבה!
להוסיף לסיר את הבטטה והדלעת,להוסיף קופסה של קרם קוקוס ובערך 8 -6 כוסות מים לאחר רתיחה,להנמיך אש וכשהכל רך,לטחון הכל בבלנדר מוט,להוסיף סויה מתוקה..כך כתב לי השף(:  .אני לא מכירה סויה מתוקה לכן הוספתי 3 כפות סויה רגילה וכף סוכר חום. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
אני הוספתי עירית וקרוטונים בהגשה....

בתאבון!!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger