חציל ממולא בבשר טחון וקבנוס ברוטב פלפלים קלויים...
והמתכון פשוט וטעים טעים. הכנתי אותו בפסח והוא נחל
הצלחה רבה(:
לפני הכניסה לתנור
פרוסות חציל שטיגנתי קלות במחבת פסים מילאתי במלית :
בצל מטוגן ובשר הוספתי פטריות. מלח פלפל שחור, שום
גבישי, אבקת מרק בצל ואבקת מרק פטריות וקוביות קבנוס.
מעל שפכתי רוטב של פלפלים קלויים טחונים עם שום
וסילאן ורוטב צילי מתוק.
שימו לב שאין כמויות מדוייקות.
כל אחדיכול להוסיף יותר בשר על חשבון הפטריות ולהפך...
אני השתמשתי ב4 חצילים גדולים לכמות של חצי קילו בשר
בקר
שימו לב שאין כמויות מדוייקות.
כל אחדיכול להוסיף יותר בשר על חשבון הפטריות ולהפך...
אני השתמשתי ב4 חצילים גדולים לכמות של חצי קילו בשר
בקר
לאפות מכוסה חצי שעה ועוד רבע שעה גלוי.
בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה