יום חמישי, 16 ביוני 2011

פרגיות אגסים ובצלים על הגריל






מנה טעימה ומעולה של השףדניאל זך.
את הפרגיות והירק יש לשים במשרה לכמה שעות. הכמות פה מתאימה בערך ל8 פרגיות. אני שיניתי מעט לפי טעמי האישי
 למשרה:
שני שיני שום כתושות
מיץ מלימון אחד
רבע כוס שמן זית
כף גרעיני כוסברה טחונים
 רבע כוס סירופ מייפל אמיתי בבקשה!
כף פפריקה מעושנת
מעט פלפל שחור טרי ומלח

בתוך המרינדה להכניס, את הפרגיות , בצלצלי שאלוט קטנים לפי הכמות שאתם רוצים.
ו4 אגסים חתוכים לפרוסות דקות. להשרות לכמה שעות ואז לצלות או על הגריל או במחבת פסים לוהטת.

אצלי מאוד אהבו. מקווה שגם אתם.
תהנו


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger