יום שלישי, 28 ביוני 2011

פרגיות ממולאות בתפוחים.

לשבת שעברה התחשק לי להכין משהו טעים, וזו התוצאה. מאכל טעים בכמעט כלום עבודה, הפרגית יכולה להיות ממולאת בתפוחים ואפשר גם להניח את הסטייק פתוח, כמו שהוא ולפזר בתוך התבנית תפוחים,שתי האפשרויות נהדרות. זכרו שזמן הבישול קצר יותר כאשר הפרגית לא ממולאת.



להשרות 5 סטייק פרגיות לפחות  שעה ב: 1 כוס מיץ תפוחים
 3כפות סילאן
כף רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות אבקת מרק בצל
1/4 כפית אבקת שום
4 כפות רוטב סויה.

למלית: 2 תפוחי עץ ירוקים חתוכים קלוביות קטנות, חמוציות ופקאנים קצוצים.

ממלאים את הפרגית וסוגרים  בעזרת קיסם.  מסדרים בתבנית,יוצקים מעל את המשרה.
אופים מכוסה רבע שעה בתנור  שחומם מראש ל190. אחרי רבע שעה להסיר כיסוי ולחמם עד שהפרגיות מקבלת צבע יפה. מדי פעם להרטיב את הפרגית בנוזל שבתבנית.

בתאבון.


את המתכון  ראיתי בגליון ישן של לאשה. ושיניתי מעט לפי טעמי.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger