יום שני, 20 ביוני 2011

ריבועיות שוקולד ובוטנים.




תודו שאין שילוב מוצלח יותר משוקולד עם חמאת בוטנים נכון?
אז  למי שאוהב את השילוב  בבקשה לנסות את המתכון הבא.

אני רושמת את המתכון כלשונו,אני ממליצה להכפיל כמויות.

שכבת בסיס.
חצי כוס חמאת בוטנים
50 גרם חמאה או מרגרינה
חצי כוס סוכר
1 כוס קמח


ציפוי
 1 כוס סוכר חום
2 ביצים
3 כפות קמח
חצי כפית מלח
100 גרם שבבי שוקולד
שני שליש קוקוס טחון.

לערבב את שכבת הבסיס ולרפד תבנית של 25x25
לאפות ב180 20 דקות

לערבב את הציפוי ולשפוך על הבסיס ולאפות עוד 20 דקות
לצנן ולחתוך לריבועים קטנים.


הערות שלי....................אני לא שמתי קוקוס, הכפלתי כמויות, וממליצה להפחית קצת הכמויות הסוכר.


תמצאו אותי בדף הפייסבוק שלי..http://www.facebook.com/pages/%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%91%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%98%D7%91%D7%97-%D7%A9%D7%9C%D7%99-MayaFood/217168668314451

המתכון של נירה רוסו.

4 תגובות:

  1. לא צריכה לשכנע אותי שזה טעים, אני משוכנעת!!
    הכנתי משהו דומה בסוף שבוע שעבר, רק בצורת עוגה.
    מי שאוהב חמאת בוטנים - הריבועים האלה הם בשבילו

    השבמחק
  2. איזה קמח, האם אפשרי קמח מלא

    השבמחק
    תשובות
    1. היי. לא ניסיתי אז לא יודעת .אבל מניחה שאפשר :)

      מחק

Powered By Blogger