יום שני, 4 באפריל 2011

פטריות פורטבלו במילוי כבד



הנה עוד מתכון חגיגי שיתאים לכם לליל הסדר.

מתכון.

פטריות פורטבלו גדולות לפי כמות  הסועדים אני מילאתי 8 פטריות

לצלות את הכבד ולמעוך אותו ולשים בקערה

  מוסיפה אל הקערה בצל קצוץ מטוגן עם פטריות שמפיניון קצוצות שהוקפצו ביחד עם הבצל.

להוסיף את תערובת הבצל והפטריות לכבד,אני הוספתי גם אגוזי מלך קצוצים, לתבל במלח ,ופלפל שחור,

ליצור כדורים בגודל הפטריה ולדחוס היטב לתוך הפטריה  לצפות בביצה ופירוי לחם ולטגן מכל צד מספר דקות עד שמזהיב.

לזכור להחליף את פירורי הלחם בקמח מצה
בתאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger