יום שלישי, 7 בספטמבר 2010

פרגיות ברוטב פלפלים


מעדן ממש.
יש לנו עוד כמה ימי חג בחודש תשרי,אז אם לא הספקתם בראש השנה, גם בסוכות אפשר להכין את הפרגיות הטעימות הללו.

את רוטב הפלפלים מכינים מראש ,אפשר גם להקפיא ולחמם .
רוטב הפלפלים ,אודה שזו עבודה רבה.
לי יש תמיד במקפיא.

לרוטב פלפלים.

המון פלפלים, כמה שיותר, יותר טוב.
לטחון הכל במעבד מזון.
את הכל אני מתבלת במלח, פלפל שחור וכמון. ושמה בתבנית בתנור  לשעתיים על חום של 160.
אחרי שעתיים מתקבל רוטב מצומצם סמיך וטעים.

צריך לטעום ולתקן תיבול אם יש צורך.
 את הפרגיות לשים במשרה של רבע כוס רוטב צילי מתוק
 2 כפות רכז רימונים
 2 כפות סילאן
מלח, ופלפל שחור
2 כפות רוטב  סויה.

להשרות אותם שעתיים אפשר גם יותר.
לצלות אותן במחבת פסים

 
 לטגן 2 בצלים עד להשחמה, להוסיף לסיר את רוטב הפלפלים, לחמם עד לרתיחה ולהכניס פנימה את הפרגיות.
לבשל עוד דקה ולכבות את הגז.

בתאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger